Fettuccine Alfredo
Fettuccine Alfredo este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 4. O porție conține 558 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1447 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Simply Recipes necesită paste fettuccine, nucșoară măcinată, parmezan și parmezan. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Începeți pastele: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și aruncați în fettuccine.
Pentru versiunea clasică: topiți untul într-o tigaie mare saut saut la foc mic. Odată ce untul s-a topit, opriți focul.
Pentru varianta cremoasa: Topiti untul intr-o tigaie mare saut saut la foc mic.
Adăugați smântâna în unt pe măsură ce se topește. Amestecați des pentru a le combina pe cele două, menținând căldura la cea mai mică setare în timp ce pastele se gătesc.
Rotiți pastele în tigaie cu unt: când fettuccina este al dente (gătită, dar încă puțin fermă) ridicați-o din oală cu clești și mutați pastele în tigaia saut. Nu scurgeți pastele. Vrei să picure umed cu apa de gătit.
Porniți focul sub tigaia saut pentru a face mediu și rotiți pastele și untul împreună pentru a combina.
Adăugați jumătate de brânză, apoi rotiți și aruncați pastele până se încorporează în sos.
Dacă este necesar, adăugați câteva linguri mai mult din apa de gătit pentru paste.
Adăugați restul de brânză și repetați.
Serviți imediat fie cu puțin piper negru (pentru versiunea clasică), fie cu nucșoară măcinată (pentru versiunea cremoasă) peste paste.
Resturile se păstrează timp de 3 până la 5 zile la frigider, acoperite.