Fettuccine Alfredo
Rețeta Fettuccine Alfredo ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă face 6 porții cu 551 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, fettuccine, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată.
Adăugați pastele, amestecați pentru a separa tăiței și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente.Între timp, încălziți smântâna și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul s-a topit și amestecul a ajuns la foc mic.
Adăugați 1/4 cană de parmezan și piperul și sarea măsurate și bateți până se omogenizează.
Scoateți tigaia de pe foc până când pastele sunt gata.Rezervați 1 cană de apă pentru paste și scurgeți fettuccina.
Adăugați tăiței în tigaie și readuceți tigaia la foc mic.
Adăugați 2/3 cană din apa rezervată pentru paste și 1 cană din parmezanul rămas. Aruncați cu clești până când toată brânza s-a topit, adăugând apă suplimentară pentru paste, după cum este necesar, pentru a atinge consistența dorită a sosului. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Serviți imediat, trecând restul de 1/4 cană parmezan pentru stropire.