Feta-BBQ Pizza de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 22. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella, benzi de piept de pui la grătar oscar mayer carving board flame, brânză feta athenos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui BBQ și Pizza Feta, Pizza de pui la grătar cu Feta, și Pizza Cu Pui-Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt; se presară cu 1/2 cană de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Aruncați puiul cu sos de grătar; lingura pe crustă. Se acoperă cu feta, ceapă și mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
4
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când mozzarella este topită și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Lăsați să stea 5 min. înainte de tăiere pentru a servi.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.