Feta-pizza cu pui la grătar
Feta-BBQ Pizza de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 22. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella, benzi de piept de pui la grătar oscar mayer carving board flame, brânză feta athenos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui BBQ și Pizza Feta, Pizza de pui la grătar cu Feta, și Pizza Cu Pui-Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt; se presară cu 1/2 cană de mozzarella.
Aruncați puiul cu sos de grătar; lingura pe crustă. Se acoperă cu feta, ceapă și mozzarella rămasă.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când mozzarella este topită și crusta este maro aurie.
Lăsați să stea 5 min. înainte de tăiere pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.