Fermă Franceză Asparagus Bisque
French Farmhouse Asparagus Bisque este un fără gluten și fără lactate supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 269 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de bulion de legume, praz, cremă pe bază de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Quiche consistent cu ciuperci, sparanghel și slănină, Cartofi Sparanghel Bisque, și Sparanghel Crab Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați sparanghelul și tăiați partea inferioară la 1/2 inch de tulpini. Tăiați și puneți deoparte vârfurile și tăiați tulpinile în bucăți de 1/2 inch. Tăiați rădăcinile de praz, apoi tăiați partea superioară la 4 centimetri distanță de frunzele verzi de la celălalt capăt. Feliați prazul în jumătate și alergați sub apă rece, împingând ușor frunzele pentru a clăti orice nisip. Când prazul este curat, tăiați-l în felii de 1/4 inch thick.In o oală de supă de 3 litri încălzește 1 lingură de ulei la foc mediu și sotează prazul timp de 3 minute sau până când începe să se înmoaie.
Se adaugă tulpinile de sparanghel tocate și se fierbe timp de 4 minute, se amestecă vinul și se fierbe timp de 2 minute. Se amestecă bulionul de legume, cartofii și cimbru. Creșteți căldura la mare, aduceți la foc mic timp de 1 minut, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți timp de 22 până la 24 de minute până când cartofii sunt foarte fragezi și zdrobiți ușor când sunt presați cu o furculiță.În timp ce supa se gătește, la foc mediu, într-o tigaie mică saut diametru, vârfurile de sparanghel cu restul de 1 linguriță de ulei de măsline timp de 1 până la 1-1/2 minute sau până când vârfurile sunt de un verde aprins și fragede.
Transferați vârfurile într-un vas și presărați cu un vârf de sare de mare.Opriți focul și îndepărtați crenguțele de cimbru dacă utilizați.
Adăugați crema pe bază de soia sau nucă de cocos. Folosiți un masher de cartofi și zdrobiți supa într-un piure gros sau introduceți un blender de imersie în supă și piure în cea mai netedă supă posibilă; fă-ți timp pentru a te asigura că supa devine foarte netedă. Se amestecă arpagicul tocat și sarea, apoi se gustă supa și se condimentează cu mai multă sare după gust dacă necessary.To serviți, supă de oală în boluri largi de servire și garnisiți fiecare porție cu câteva vârfuri de sparanghel saut și un vârf de arpagic tocat.