Fermă Franceză Asparagus Bisque

Fermă Franceză Asparagus Bisque
French Farmhouse Asparagus Bisque este un fără gluten și fără lactate supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 269 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de bulion de legume, praz, cremă pe bază de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Quiche consistent cu ciuperci, sparanghel și slănină, Cartofi Sparanghel Bisque, și Sparanghel Crab Bisque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați sparanghelul și tăiați partea inferioară la 1/2 inch de tulpini. Tăiați și puneți deoparte vârfurile și tăiați tulpinile în bucăți de 1/2 inch. Tăiați rădăcinile de praz, apoi tăiați partea superioară la 4 centimetri distanță de frunzele verzi de la celălalt capăt. Feliați prazul în jumătate și alergați sub apă rece, împingând ușor frunzele pentru a clăti orice nisip. Când prazul este curat, tăiați-l în felii de 1/4 inch thick.In o oală de supă de 3 litri încălzește 1 lingură de ulei la foc mediu și sotează prazul timp de 3 minute sau până când începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adaugă tulpinile de sparanghel tocate și se fierbe timp de 4 minute, se amestecă vinul și se fierbe timp de 2 minute. Se amestecă bulionul de legume, cartofii și cimbru. Creșteți căldura la mare, aduceți la foc mic timp de 1 minut, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți timp de 22 până la 24 de minute până când cartofii sunt foarte fragezi și zdrobiți ușor când sunt presați cu o furculiță.În timp ce supa se gătește, la foc mediu, într-o tigaie mică saut diametru, vârfurile de sparanghel cu restul de 1 linguriță de ulei de măsline timp de 1 până la 1-1/2 minute sau până când vârfurile sunt de un verde aprins și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați vârfurile într-un vas și presărați cu un vârf de sare de mare.Opriți focul și îndepărtați crenguțele de cimbru dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4
Adăugați crema pe bază de soia sau nucă de cocos. Folosiți un masher de cartofi și zdrobiți supa într-un piure gros sau introduceți un blender de imersie în supă și piure în cea mai netedă supă posibilă; fă-ți timp pentru a te asigura că supa devine foarte netedă. Se amestecă arpagicul tocat și sarea, apoi se gustă supa și se condimentează cu mai multă sare după gust dacă necessary.To serviți, supă de oală în boluri largi de servire și garnisiți fiecare porție cu câteva vârfuri de sparanghel saut și un vârf de arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista