Fenicul Și Supă De Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fenicul și Chowder de pește. O porție conține 669 calorii, 51G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 2 și costă $6.28 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați F. O. C, cremă originală de nucă de cocos, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi crema de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cremoasă Cu Nucă De Cocos ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pudră de praz și fenicul cu somon afumat, Cod negru cu pudră de fenicul și Panzanella de stridii afumate, și Supă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de supă, sotează feniculul și ceapa în câteva linguri din F. O. C. (recomand redările de slănină!) până la moale.
Adăugați crema și stocul.
Adăugați bucățile de pește și lăsați-le să braconeze până când sunt fierte, aproximativ 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Se servește acoperit cu slănină mărunțită și arpagic.