Fenicul și portocalele aburite în folie
Fenicul și portocalele aburite în folie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți bulbi de fenicul, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Halibut Aburit Cu Portocale, Roșii Și Măsline, Salată de fenicul cu portocale de sânge, și Salată de fenicul la grătar cu portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feniculul pe centrul unei bucăți mari de folie de aluminiu. Strângeți sucul din feliile de portocale peste fenicul și puneți feliile deasupra. Se împrăștie peste usturoi și cimbru; condimentează cu sare și piper.
Stropiți uleiul de măsline peste tot. Trageți părțile laterale ale foliei în sus și sigilați.
Așezați pe grătar la foc mic și lăsați-l să se aburească până când feniculul este fraged, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Se servește cu carnea de porc.