Fenicul fiert cu ceapă și ardei dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fenicul fiert cu ceapă și ardei dulce. Această rețetă face 4 porții cu 109 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, fâșii de ardei gras, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fenicul Fiert Dulce Și Acru, Fenicul cu ceapă dulce în vinetă de roșii, și Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fenicul, ceapa și ardeiul gras; se sotează 6 minute.
Adăugați bulion și următoarele 4 ingrediente (bulion prin usturoi). Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă frunzele de busuioc și fenicul.