Fenicul, Feta și salata de varză Kalamata

Fenicul, Feta și Kalamata Coleslaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper, oțet balsamic, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fenicul, Feta și salata de varză Kalamata, Focaccia din semințe de fenicul cu măsline Kalamatan, și Kalamata-Pui Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tăiați frunzele cu pene pentru a măsura 1 lingură.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați becul pe lungime în felii subțiri; tăiați felii în benzi subțiri.
Așezați fâșii de bulb de fenicul și 1 lingură de frunze tocate într-un bol mediu; adăugați brânza feta și ingredientele rămase. Aruncă bine.