Felii De Șuncă La Grătar

Felii de șuncă la grătar este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 481 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de cuișoare măcinate, suc de ananas, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Felii De Șuncă Umplute, Felii De Șuncă De Vacanță, și Felii Speciale De Șuncă.
Instrucțiuni
Puneți șunca într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Într-un castron, combinați ingredientele rămase; se amestecă bine.
Scoateți 1/2 cană pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
Se toarnă marinada rămasă peste șuncă; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Se da la frigider 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada. Șuncă la grătar, neacoperită, la foc mediu-fierbinte timp de 3-4 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu marinada rezervată.