Fedelini cu ton și năut
Fedelini cu Tunan și năut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 245 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper proaspăt măcinat, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Sizzling-Herb Fedelini, Ton, roșii Cherry și năut, și Salată orzo mediteraneană cu Tunan și naut.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați semințele de fenicul, coaja de portocală și sarea și piperul. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut mai mult.
Adăugați roșiile și fierbeți, acoperite, timp de 10 minute.
Adăugați tonul și uleiul său și nautul, acoperiți și scoateți tigaia de pe foc.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fedelini până când tocmai ați terminat, aproximativ 6 minute. Rezervați aproximativ 1/2 cană din apa pentru paste.
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul, 1/4 cană din apa rezervată pentru paste și pătrunjelul. Dacă sosul pare prea gros, adăugați mai multă apă rezervată pentru paste.
Conserve de ton: diferite mărci de ton variază enorm. Aici folosim ton ambalat în ulei și contăm pe acel ulei ca parte a sosului. Dacă tonul dvs. are mai puțin de 1 1/2 linguri de ulei pe cutie, adăugați puțin ulei de gătit suplimentar pentru a compensa diferența.
Recomandarea vinului: vinul cu multă aciditate va rezista feniculului și tonului. O sticlă de Sancerre din Valea Loarei din Franța sau sauvignon blanc din California va face bine.