Fazan în sos de ciuperci

Fazan în sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Fazanul în sos de ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan fript cu ciuperci sălbatice, cartofi și ragout de slănină, și Piept De Fazan Cu Ragut De Ciuperci Sălbatice Și Salată De Chervil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucăți de fazan în aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția boiaua; se toarnă peste fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3
Se presară generos cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore sau până când fazanul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista