O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 394 calorii. Dacă $2.38 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Fazanul fiert cu cidru cu ceapă perlată și mere ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 276 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cidru de mere-picioare de rață fierte cu stafide și ceapă perlată, Porc fiert cu cidru tare cu mere și ceapă, și Tocană de porc cu cidru tare, ceapă perlată și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În blender, combinați ulei de măsline, ghimbir, tarhon, suc de portocale, coajă, sare și piper și pur până la omogenizare. Într-un castron mare, combinați marinada și fazanul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ghimbir Conservat
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
1
În cuptorul olandez foarte mare la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți bucățile de fazan din marinată, răzuind excesul și presărați sare și 1/2 linguriță piper. Lucrând în loturi, căutați bucăți de fazan până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ghimbir Conservat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Transferați pe un platou căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Preîncălziți cuptorul la 163°.îndepărtați tot uleiul cu excepția a 1 lingură din tigaie, lăsând bucăți rumenite în partea de jos și puneți tigaia la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă untul și se încălzește până se topește. Se amestecă ceapa, frunza de dafin, semințele de fenicul, sarea, restul de 1/2 linguriță de piper și zahărul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este bine caramelizata, 30 pana la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Întoarceți fazanul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulion de pui, cidru și vin. (Lichidul trebuie să acopere jumătate din bucățile de fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ghimbir Conservat
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați mai mult bulion de pui, dacă este necesar.) Ridicați căldura la mare și aduceți lichidul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
9
Adăugați mere, acoperiți și transferați oala în cuptor. Fierbeți, întorcând bucățile de fazan ocazional, până când carnea este gătită și fragedă, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Conservat
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Folosind clești sau lingură cu fante, transferați fazanul pe platou și acoperiți cu folie pentru a vă menține cald. Puneți oala la foc mare și aduceți sucurile de tigaie la fiert. Se fierbe, neacoperit, până când sosul este bine redus și îngroșat, aproximativ 25 de minute. Gustați și adăugați sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ghimbir Conservat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Aduceți oală medie de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa de perle și fierbeți, neacoperită, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
3
Scurgeți și rulați sub apă rece până când se răcește suficient pentru a se descurca; alunecați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
În tigaie mică la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapă, mere, zahăr, sare și piper și amestecați pentru a combina. Căutați, scuturând tigaia ocazional, până când ceapa și merele sunt aurii închise, aproximativ 10 minute. Se amestecă cidrul de mere, răzuind orice bucăți rumenite în tigaie. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când ceapa este fragedă cu furculița, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Puneți o parte din sos peste fazan și garnisiți cu ceapă, mere și tarhon tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Conservat
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore