O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 394 calorii. Dacă $2.38 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Fazanul fiert cu cidru cu ceapă perlată și mere ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 276 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cidru de mere-picioare de rață fierte cu stafide și ceapă perlată, Porc fiert cu cidru tare cu mere și ceapă, și Tocană de porc cu cidru tare, ceapă perlată și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În blender, combinați ulei de măsline, ghimbir, tarhon, suc de portocale, coajă, sare și piper și pur până la omogenizare. Într-un castron mare, combinați marinada și fazanul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ghimbir Conservat
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
În cuptorul olandez foarte mare la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți bucățile de fazan din marinată, răzuind excesul și presărați sare și 1/2 linguriță piper. Lucrând în loturi, căutați bucăți de fazan până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ghimbir Conservat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați pe un platou căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Preîncălziți cuptorul la 163°.îndepărtați tot uleiul cu excepția a 1 lingură din tigaie, lăsând bucăți rumenite în partea de jos și puneți tigaia la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă untul și se încălzește până se topește. Se amestecă ceapa, frunza de dafin, semințele de fenicul, sarea, restul de 1/2 linguriță de piper și zahărul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este bine caramelizata, 30 pana la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Întoarceți fazanul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați bulion de pui, cidru și vin. (Lichidul trebuie să acopere jumătate din bucățile de fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ghimbir Conservat
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați mai mult bulion de pui, dacă este necesar.) Ridicați căldura la mare și aduceți lichidul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
9
Adăugați mere, acoperiți și transferați oala în cuptor. Fierbeți, întorcând bucățile de fazan ocazional, până când carnea este gătită și fragedă, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Conservat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Folosind clești sau lingură cu fante, transferați fazanul pe platou și acoperiți cu folie pentru a vă menține cald. Puneți oala la foc mare și aduceți sucurile de tigaie la fiert. Se fierbe, neacoperit, până când sosul este bine redus și îngroșat, aproximativ 25 de minute. Gustați și adăugați sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir Conservat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Aduceți oală medie de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa de perle și fierbeți, neacoperită, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
3
Scurgeți și rulați sub apă rece până când se răcește suficient pentru a se descurca; alunecați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
În tigaie mică la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapă, mere, zahăr, sare și piper și amestecați pentru a combina. Căutați, scuturând tigaia ocazional, până când ceapa și merele sunt aurii închise, aproximativ 10 minute. Se amestecă cidrul de mere, răzuind orice bucăți rumenite în tigaie. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când ceapa este fragedă cu furculița, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Puneți o parte din sos peste fazan și garnisiți cu ceapă, mere și tarhon tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Conservat
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt