Fasole și porumb
Fasolea și porumbul sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 267 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Kielbasan și fasole, Fasole Prăjită, și Fasole și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți usturoiul și ceapa până când ceapa este fragedă. Se amestecă ardeiul gras verde și se gătește până se înmoaie, dar ferm. Condimentează cu chimen, muștar, piper cayenne, sare și piper negru.
Amestecați fasolea cu lichid și porumbul cu lichid în tigaie. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți 20 de minute, amestecând ocazional.