Fasole și cârnați pentru grătar cu aragaz lent
Fasole gratar Slow-aragaz și cârnați ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 500 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, zahăr brun, fasole bleumarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Fasole și cârnați pentru grătar cu aragaz lent, Fasole Gratar Aragaz Lent, și Bourbon Gratar Fasole Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți bulionul, 3 căni de apă, pastă de roșii, zahăr brun, melasă, muștar, condimente pentru grătar și usturoi într-un aragaz lent.
Adăugați fasolea. Împingeți un cățel în fiecare jumătate de ceapă; introduceți ceapa și cârnații în fasole în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la înălțime până când fasolea este fragedă, aproximativ 6 ore.
Aruncați jumătățile de ceapă. Se amestecă oțetul și sosul Worcestershire, apoi se lasă amestecul să stea, neacoperit, aproximativ 15 minute. (Cu cât boabele stau mai mult, cu atât vor fi mai aromate.)
Garnisiți cu ardei murați, scallions și/sau smântână, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos