Fasole Yankee ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 238 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piure de roșii, slănină, pudră de muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 22 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Crupe Yankee, Yankee Pot Roast, și Yankee Cornbread.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și slănina și gătiți până când ceapa este fragedă și aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați fulgi de usturoi, cimbru și ardei roșu în tigaie și gătiți un minut pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați fasolea înmuiată într-un aragaz lent de 3 1/2 litru sau mai mare. Se amestecă amestecul de ceapă și slănină, siropul de arțar, piureul de roșii, sosul Worcestershire și pudra de muștar. Îngropați osul de șuncă în fasole și umpleți aragazul lent cu suficientă apă fierbinte pentru a acoperi fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Pudră De Muștar
Piure De Roșii
Sirop De Arțar
OS De șuncă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fasole
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați frunze de dafin în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
6
Acoperiți și gătiți timp de 5 ore la înălțime sau 10 până la 11 ore la scăzut.
7
Îndepărtați frunzele de dafin și condimentați cu oțet, sos fierbinte, sare și piper înainte de servire.