Fasole verde și salată de ciuperci Portobello

Fasole verde și salată de ciuperci Portobello
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare grosieră, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Și Sote De Ciuperci, Portobello Ciuperci Sote, și Portobello & Fasole Verde Sote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți fasolea verde în apă clocotită sărată 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți fasolea verde și întoarceți tigaia la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ulei și unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă ceapa și se sotează 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Se sotează ciupercile 3 până la 5 minute cu ceapă, se adaugă fasolea verde înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Încălziți fasolea verde și adăugați sherry. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Transferați fasolea verde și ciupercile pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista