Fasole verde și salată de ciuperci Portobello
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare grosieră, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Și Sote De Ciuperci, Portobello Ciuperci Sote, și Portobello & Fasole Verde Sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți fasolea verde în apă clocotită sărată 5 minute.
Scurgeți fasolea verde și întoarceți tigaia la foc moderat.
Adăugați ulei și unt în tigaie.
Se adaugă ceapa și se sotează 2 până la 3 minute.
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper.
Se sotează ciupercile 3 până la 5 minute cu ceapă, se adaugă fasolea verde înapoi în tigaie.
Încălziți fasolea verde și adăugați sherry. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute.
Transferați fasolea verde și ciupercile pe o farfurie de servire.