Fasole Verde Tăiată

Fasole Verde Tăiată
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Fasolea verde tăiată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, ardei, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Tăiată, Fasole Verde Tăiată, și Fasole Verde Tăiată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împachetați fasolea în borcane fierbinți, tundând pentru a se potrivi la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
2
Adăugați 1 piper, 1 cățel de usturoi (sferturi), 1/2 linguriță semințe de muștar și 1/2 linguriță semințe de mărar în fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Semințe De MărarSemințe De Mărar
PiperPiper
3
Aduceți oțet, 5 căni de apă și sare de murat la fierbere; se toarnă în fiecare borcan, umplând la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
SareSare
4
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice; înșurubați benzile.
5
Procesați într-o baie de apă fierbinte 10 minute. 1 3/4 lingurițe de ardei roșu zdrobit uscat pot fi înlocuite cu ardei roșu iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei RoșuArdei Roșu
ApăApă
6
Adăugați 1/4 linguriță pe borcan.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista