Fasole Verde Tăiată
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Fasolea verde tăiată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, ardei, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Tăiată, Fasole Verde Tăiată, și Fasole Verde Tăiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împachetați fasolea în borcane fierbinți, tundând pentru a se potrivi la 1/2 inch de sus.
Adăugați 1 piper, 1 cățel de usturoi (sferturi), 1/2 linguriță semințe de muștar și 1/2 linguriță semințe de mărar în fiecare borcan.
Aduceți oțet, 5 căni de apă și sare de murat la fierbere; se toarnă în fiecare borcan, umplând la 1/2 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice; înșurubați benzile.
Procesați într-o baie de apă fierbinte 10 minute. 1 3/4 lingurițe de ardei roșu zdrobit uscat pot fi înlocuite cu ardei roșu iute.
Adăugați 1/4 linguriță pe borcan.