Fasole verde Szechuan cu carne de porc măcinată
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea verde Szechuan cu carne de porc măcinată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 309 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez, amidon de porumb, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole verde Szechuan și curcan măcinat, Fasole verde Szechuan și curcan măcinat, și Carne De Porc Szechuan Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestec de porc, fasole și usturoi; gatiti 3 minute sau pana cand carnea de porc isi pierde culoarea roz, amestecand sa se prabuseasca.
Combinați hoisin și următoarele 3 ingrediente (prin sos de soia) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul hoisin în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.