Fasole verde simplă
Rețeta fasole verde simplă poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 25 de cenți pe porție. Această garnitură are 25 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fasole verde, șalotă, vinetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Fasole Verde Simplă, Usturoi Simplu Parmezan Fasole Verde, și Usturoi Simplu Parmezan Fasole Verde.
Instrucțiuni
Poate fi făcută mai devreme în timpul zilei. Tăiați vârfurile, dar nu și cozile cretate (arată mai bine în stil rustic), din fasolea verde. Se fierbe în apă sărată timp de 3 minute până se înmoaie. Pregătește un castron cu apă cu gheață.
Scurgeți fasolea și aruncați-o în apă timp de 3 minute, apoi scurgeți-o bine și răsturnați-o pe o farfurie. Se toacă fin șalota, se împrăștie peste fasole și se presară cu puțină vinetă. Se lasă deoparte să se răcească.