Fasole verde simplă

Fasole verde simplă
Rețeta fasole verde simplă poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 25 de cenți pe porție. Această garnitură are 25 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fasole verde, șalotă, vinetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Fasole Verde Simplă, Usturoi Simplu Parmezan Fasole Verde, și Usturoi Simplu Parmezan Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Poate fi făcută mai devreme în timpul zilei. Tăiați vârfurile, dar nu și cozile cretate (arată mai bine în stil rustic), din fasolea verde. Se fierbe în apă sărată timp de 3 minute până se înmoaie. Pregătește un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți fasolea și aruncați-o în apă timp de 3 minute, apoi scurgeți-o bine și răsturnați-o pe o farfurie. Se toacă fin șalota, se împrăștie peste fasole și se presară cu puțină vinetă. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista