Fasole Verde Siciliană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde siciliană. Această rețetă face 4 porții cu 177 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână fasole, ulei de măsline, brânză parmezană polly-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, și Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele din fasole.
Adăugați fasolea în apă clocotită; gătiți până când este crocant.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 3 min. sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați fasole și sos de paste; Se amestecă ușor. Gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Se presară cu brânză și nuci de pin.