Fasole verde, roșii și slănină gătite lent
Fasolea verde, roșiile și slănina gătite lent necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 15 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 15 și costă 20 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de roșii prune, fasole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fasole verde, roșii și slănină gătite lent, Fasole Verde Gătită Lent, și Fasole verde libaneză gătită lent și carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Îndepărtați slănina, rezervând picături în tigaie.
Adăugați ceapa în picături; gătiți și amestecați până când sunt crocante.
Adăugați fasole, bulion și piper; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 40 min.
Se amestecă roșiile; gatiti la foc mediu-mare 3 min. sau până se încălzește. Se acoperă cu slănină.