Fasole verde picantă cu slănină și roșii
Fasolea verde picantă cu slănină și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 98 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu slănină și roșii, Fasole verde cu roșii și slănină, și Skillet Fasole Verde, Roșii Și Slănină.
Instrucțiuni
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie.
Adăugați ceapa și usturoiul în caserolă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați fasolea verde și ardeiul roșu zdrobit și gătiți, aruncând, până când fasolea este acoperită cu grăsime și abia începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșiile, bulionul de pui, frunzele de dafin și slănina crocantă, condimentați cu sare și dați la fiert. Reduceți focul la moderat scăzut, acoperiți parțial și gătiți, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea într-un castron mare. Se fierbe lichidul de gătit la foc mare până se reduce la jumătate, 15 minute. Întoarceți fasolea în caserolă și încălziți-o.
Transferați într-un castron; aruncați frunzele de dafin.
Se servește cald sau la temperatura camerei.