Fasolea verde picantă cu slănină și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 98 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu slănină și roșii, Fasole verde cu roșii și slănină, și Skillet Fasole Verde, Roșii Și Slănină.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați ceapa și usturoiul în caserolă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați fasolea verde și ardeiul roșu zdrobit și gătiți, aruncând, până când fasolea este acoperită cu grăsime și abia începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Toppinguri, Opționale
5
Adăugați roșiile, bulionul de pui, frunzele de dafin și slănina crocantă, condimentați cu sare și dați la fiert. Reduceți focul la moderat scăzut, acoperiți parțial și gătiți, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea într-un castron mare. Se fierbe lichidul de gătit la foc mare până se reduce la jumătate, 15 minute. Întoarceți fasolea în caserolă și încălziți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați într-un castron; aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat