Fasolea verde japoneză cu carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 374 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, carnea de vită măcinată, îndulcitorul fără calorii splenda XV și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită cu fasole verde, Fasole Verde Arabă Cu Carne De Vită, și Carne de vită glazurată cu soia și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumenesc uniform; scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă fasolea verde și aproximativ 1 cană de apă. Acoperiți și gătiți până când fasolea este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Fasole
Apă
3
Se condimentează cu îndulcitor granulat SPLENDA XV și sos de soia și se gătește neacoperit timp de 5 minute.
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.