Fasole Verde Ghimbir-Susan

Fasole Verde Ghimbir-Susan
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Fasolea verde ghimbir-susan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, semințe de susan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde susan-ghimbir, Fasole verde cu susan și ghimbir, și Fasole Verde Cu Ghimbir De Susan Cu 5 Ingrediente.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
3
Adăugați fasole verde; gatiti 7 minute sau pana cand fasolea incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
4
Combinați semințele de susan, ghimbirul, tahini, sosul de soia, apa și sucul de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
TahiniTahini
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul în tigaie. Gatiti 1 minut; aruncați pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista