Fasole Verde Franțuzească
Fasolea verde Frenched este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 12 porții. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, sare, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, și Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Forțează fasolea, capetele tăiate mai întâi (păstrând corzile în lateral), în sus prin pâlnia de frencher (dacă se folosește; Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Gătiți fasolea în 2 loturi într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este fragedă, 4 până la 5 minute.
Transferați fasolea cu o lingură cu fante într-un castron mare și aruncați cu sare, piper, oțet și ulei.
Se servește fierbinte sau cald.
Dacă nu aveți un frencher, fasolea poate fi înjumătățită în diagonală.Fasolea poate fi franțată (dar nu gătită) cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umezite.