Fasole verde franceză cu unt și ierburi

Fasole verde franceză cu unt și ierburi
Fasolea verde franceză cu unt și ierburi durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 123 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 575 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, pene de lămâie, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde cu ierburi, Fasole Verde Cu Pancetta, Usturoi Și Ierburi, și Fasole albă înăbușită cu Chile verde și ierburi.

Instrucțiuni

1
Albiți fasolea verde: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Fierbeți fasolea timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți-le în apa cu gheață pentru a opri gătitul și setați culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți fasolea și uscați-o pe o cârpă sau un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Ceapa saut: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Încălziți untul la foc mediu-mare într-o tigaie mare saut. Gatiti ceapa pana devine translucida, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Se adauga fasolea verde si saut pentru 2-3 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați condimente: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3
Adăugați toate ierburile și puțină sare și piper și aruncați pentru a combina. Gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista