Fasole verde franceză cu unt și ierburi
Fasolea verde franceză cu unt și ierburi durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 123 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 575 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, pene de lămâie, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde cu ierburi, Fasole Verde Cu Pancetta, Usturoi Și Ierburi, și Fasole albă înăbușită cu Chile verde și ierburi.
Instrucțiuni
Albiți fasolea verde: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Fierbeți fasolea timp de 2 minute.
Puneți-le în apa cu gheață pentru a opri gătitul și setați culoarea.
Scurgeți fasolea și uscați-o pe o cârpă sau un prosop de hârtie.
Încălziți untul la foc mediu-mare într-o tigaie mare saut. Gatiti ceapa pana devine translucida, aproximativ 2-3 minute.
Se adauga fasolea verde si saut pentru 2-3 minute, amestecand des.
Adăugați toate ierburile și puțină sare și piper și aruncați pentru a combina. Gatiti inca 1 minut.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, cu pene de lămâie.