Fasole verde de busuioc cu ardei roșii prăjiți

Fasole verde de busuioc cu ardei roșii prăjiți
Fasolea verde de busuioc cu ardei roșii prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 98 cenți pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fasole de ceară, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă, Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă, și Fasole verde prăjită și ardei cu pesmet de Oregano.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Întindeți nucile de pin într-o farfurie de plăcintă și coaceți timp de aproximativ 7 minute, agitând ocazional farfuria pentru a preveni arderea, până când nucile de pin sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Lasă să se răcească.
4
Într-o oală cu apă clocotită, sărată, gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se scurge într-o strecurătoare și se reîmprospătează sub apă curentă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Într-un castron mare, combinați nucile de pin cu busuiocul tocat, ardeii roșii prăjiți și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați uleiul de măsline și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Adăugați fasolea verde și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Încingeți fasolea cu frunzele de busuioc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista