Fasole verde de busuioc cu ardei roșii prăjiți
Fasolea verde de busuioc cu ardei roșii prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 98 cenți pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fasole de ceară, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă, Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă, și Fasole verde prăjită și ardei cu pesmet de Oregano.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile de pin într-o farfurie de plăcintă și coaceți timp de aproximativ 7 minute, agitând ocazional farfuria pentru a preveni arderea, până când nucile de pin sunt ușor prăjite.
Într-o oală cu apă clocotită, sărată, gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se reîmprospătează sub apă curentă rece; se scurge bine.
Într-un castron mare, combinați nucile de pin cu busuiocul tocat, ardeii roșii prăjiți și usturoiul.
Adăugați uleiul de măsline și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Adăugați fasolea verde și aruncați pentru a amesteca.
Încingeți fasolea cu frunzele de busuioc și serviți.