Fasole verde cu șalotă și migdale
Fasolea verde cu șalotă și migdale este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 144 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, fasole, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde cu migdale și șalotă, Fasole Verde Cu Șalotă Și Migdale, și Fasole verde cu ceapă eșalotă, usturoi și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu cuburi de gheață și apă. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde în oală și gătiți până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și scufundați fasolea în baie de gheață.
Scurgeți din nou fasolea și uscați-o pe prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotă și saut până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 7 minute.
Adăugați fasole verde și unt și gătiți până când fasolea este încălzită, aproximativ 2 minute.
Se presară migdale prăjite și se servește.