Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 401 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Un amestec de șalotă, fasole, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Fasolea verde a lui Mark Bittman cu șalotă crocantă, Fasole verde saut și varză de Bruxelles cu Chile și mentă, și Salată Picantă De Castraveți Cu Ghimbir, Șalotă Și Mentă Peste Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr - o oala de 4 pana la 5 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda, aproximativ 5 minute.
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți șalotele în 3 loturi, amestecând frecvent, până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe lot (urmăriți cu atenție; șalotele ard ușor).
Transferați șalotele rapid la fel de rumenite cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Șalotele vor deveni crocante pe măsură ce se răcesc.)
Aruncați toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de ulei din tigaie, apoi gătiți chile la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați fasole și sare și aruncați cu clești până se încălzește.
Se ia de pe foc și se adaugă șalotă prăjită și mentă, aruncând pentru a se combina.