Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă

Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 401 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Un amestec de șalotă, fasole, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Fasolea verde a lui Mark Bittman cu șalotă crocantă, Fasole verde saut și varză de Bruxelles cu Chile și mentă, și Salată Picantă De Castraveți Cu Ghimbir, Șalotă Și Mentă Peste Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea intr - o oala de 4 pana la 5 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți șalotele în 3 loturi, amestecând frecvent, până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe lot (urmăriți cu atenție; șalotele ard ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați șalotele rapid la fel de rumenite cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Șalotele vor deveni crocante pe măsură ce se răcesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Aruncați toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de ulei din tigaie, apoi gătiți chile la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați fasole și sare și aruncați cu clești până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
7
Se ia de pe foc și se adaugă șalotă prăjită și mentă, aruncând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MentăMentă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista