Fasole Verde Cu Usturoi Fără Gluten

Fasole Verde Cu Usturoi Fără Gluten
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fasolea verde cu usturoi fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, ulei vegetal, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cele Mai Bune Fasole Verde Vreodată {Fără Gluten}, Fasole Verde De Vacanță Fără Gluten, și Omlete subțiri de spanac verde și ierburi / Cr Amperpes fără făină (fără Gluten și fără cereale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti fasolea verde conform indicatiilor de pe punga pentru directiile de pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția migdalelor. Gatiti la foc mic 1-2 minute sau pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
3
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista