Fasole Verde Cu Unt Brun
Unt maro fasole verde ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită migdale, usturoi, sare și piper și unt. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Fasole Verde Cu Unt Brun, Fasole Verde Cu Unt Brun, și Fasole verde cu unt brun cu nuci pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Tăiați vârful capului de usturoi și aruncați.
Puneți usturoiul pe un pătrat de folie de aluminiu și stropiți cu uleiul de măsline. Înfășurați folia în jurul usturoiului, dați la cuptor și prăjiți 50 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei. Odată răcit, scoateți usturoiul din folie și strângeți capul de usturoi, tăiat cu fața în jos, peste un castron mic până când ies toți căței de usturoi prăjiți. Puneți pulpa cu o furculiță și puneți-o deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare topiți untul și gătiți până începe să spumeze, devine maro deschis și capătă o aromă de nucă. Dați focul la minim, adăugați șalotele și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați fasolea verde, usturoiul prăjit și migdalele și condimentați cu sare și piper, după gust.
Transferați fasolea într-un bol de servire și serviți imediat.