Fasole Verde Cu Unt Brun

Fasole Verde Cu Unt Brun
Unt maro fasole verde ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită migdale, usturoi, sare și piper și unt. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Fasole Verde Cu Unt Brun, Fasole Verde Cu Unt Brun, și Fasole verde cu unt brun cu nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați vârful capului de usturoi și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Puneți usturoiul pe un pătrat de folie de aluminiu și stropiți cu uleiul de măsline. Înfășurați folia în jurul usturoiului, dați la cuptor și prăjiți 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei. Odată răcit, scoateți usturoiul din folie și strângeți capul de usturoi, tăiat cu fața în jos, peste un castron mic până când ies toți căței de usturoi prăjiți. Puneți pulpa cu o furculiță și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare topiți untul și gătiți până începe să spumeze, devine maro deschis și capătă o aromă de nucă. Dați focul la minim, adăugați șalotele și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fasolea verde, usturoiul prăjit și migdalele și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
7
Transferați fasolea într-un bol de servire și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista