Fasole verde cu sos de roșii

Fasole verde cu sos de roșii
Fasolea verde cu sos de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 238 calorii. Un amestec de sare și piper, șalotă, sos de paste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu sos de roșii, Fasole verde în sos de roșii Cherry, și Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fasole de abur conform instrucțiunilor pachetului. (Rezervați 1 cană de fasole gătită pentru o plăcintă ușoară cu oală de pui, dacă doriți.) Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați șalot; gatiti 30 de secunde. Se amestecă fasolea. Se amestecă sosul de paste și frunzele de cimbru. Gatiti, amestecand des, 2-3 minute sau pana la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sos De PasteSos De Paste
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista