Fasole verde cu slănină afumată și oțet
Baconul afumat și fasolea verde cu oțet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți apă, piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Fasole afumată cu busuioc și slănină, Fasole Verde Cu O Rețetă De Pansament Cu Oțet De Sherry Usturoi, și Fasole verde și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați slănină; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați slănină, bulion, apă, sare, piper și fasole; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când fasolea este foarte fragedă. Descoperi; gatiti 5 minute.
Stropiți fasolea cu oțet și fierbeți timp de 5 minute.