Fasole verde cu măsline, stafide și migdale

Fasole verde cu masline, stafide si migdale este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Un amestec de măsline Jumbo pimento umplute, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de grâu crăpată cu măsline verzi și stafide aurii, Pui Cu Migdale Și Măsline Verzi, și Tilapia cu migdale prăjite și măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fasolea în bucăți de 2 inci.
Puneți fasolea într-o tigaie și adăugați apă clocotită pentru a acoperi. Gatiti fasolea in apa clocotita 3-4 minute, adaugati stafidele in tigaie si gatiti inca 2 minute pentru a ingrasa stafidele.
Scurgeți fasolea și stafidele.
Așezați tigaia înapoi pe aragaz la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie, apoi scurgeți fasolea și stafidele.
Adăugați măsline în tigaie și încălziți-le. Aruncați fasolea, stafidele și măslinele cu migdale și opriți focul. Condimentează fasolea cu sare și piper, după gust.
Transferați fasolea într-un vas de servire.