Fasole verde cu lămâie și usturoi
Fasolea verde cu lămâie și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Un amestec de sare și piper, căței de usturoi, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Fasole verde cu lămâie și usturoi, Usturoi Lamaie Fasole Verde, și Fasole verde cu lămâie și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Albiți fasolea verde într-o oală mare de apă clocotită bine sărată, până când este de culoare verde strălucitor și crocantă, aproximativ 2 minute.
Scurgeți și șocați într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Încălziți o tigaie grea mare la foc mediu.
Adăugați uleiul și untul.
Se adaugă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasolea și continuați să sotati până când sunt acoperite în unt și încălzite, aproximativ 5 minute.
Se adaugă coaja de lămâie și se condimentează cu sare și piper.