Fasole verde cu ciuperci și salvie
Fasolea verde cu ciuperci și salvie este o fără gluten garnitură. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fasole verde cu salvie și Pancetta, Fasole verde cu salvie înnegrită și alune, și Fasole verde prăjită lent cu salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare 10-12 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și puneți deoparte.
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați salvie și sotati 1 minut sau până când sunt crocante și verde închis.
Scoateți cu o lingură cu fante și lăsați-o deoparte.
Adăugați ciuperci și usturoi la tigaie; saut 2 minute sau până când lichidul se evaporă.
Adăugați fasole verde, aruncând pentru a combina. Se amestecă bulionul și următoarele 4 ingrediente; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul se reduce la jumatate. Se amestecă salvie chiar înainte de servire.