Fasole verde cu cimbru

Fasole verde cu cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu cimbru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 61 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de piper, sărat, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde cu cimbru, Fasole verde cu cimbru pentru doi, și Fasole Verde Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa clocotita 5 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
2
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați fasole, suc și sărate la tigaie, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista