Fasole verde cu ceapă eșalotă
Fasole verde cu eșalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 87 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți unt, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Fasole verde cu ceapă eșalotă, Fasole De Fasole Cu Reteta De Ceapa, și Fasole Verde Cu Sos De Muștar Și Ceapă Eșalotă Vindecată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită doar 1 1/2 minute.
Se scurge imediat și se scufundă într-un bol cu apă cu gheață.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie foarte mare (diametru de 12 inci) sau oală mare și sotati șalotii la foc mediu timp de 5 până la 10 minute, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor.
Scurgeți fasolea și adăugați la șobolani cu 1/2 linguriță de sare și piper, aruncând bine.
Se încălzește numai până când fasolea este fierbinte.
Dacă utilizați fasole obișnuită, curățați-le timp de aproximativ 3 minute, până când sunt crocante.