Fasole verde cu brânză Roquefort și nuci

Fasolea verde cu brânză Roquefort și nuci necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.37 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 423 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, brânză roquefort, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Fasole verde cu nuci, afine și brânză albastră, Marinat brânză de capră și nuci întâlnește fasole verde, și fasole verde glazurată cu zahăr brun cu ceapă caramelizată, afine, nuci și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea verde în apă clocotită pentru a o acoperi într-o cratiță mare și fierbeți 3 minute sau până când este crocantă.
Scurgeți; clătiți cu apă rece și scurgeți. Pune deoparte.
Gătiți bucățile de slănină într-o tigaie mare la foc mediu 5 până la 7 minute sau până când sunt crocante; scoateți slănina cu o lingură cu fante și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie.
Saut fasole verde în picături fierbinți în tigaie 2 minute sau până la încălzire.
Se presară cu brânză și se gătește, amestecând constant, 30 de secunde sau doar până când brânza începe să se topească.
Presărați uniform cu nuci, sare, piper și slănină; serviți imediat.