Fasole Verde Creolă

Fasole Verde Creolă
Fasolea verde creolă este o fără gluten rețetă cu 3 porții. Acest fel principal are 506 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ardei gras, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole Verde Creolă, Fasole verde Creolă cu arahide, și Fasole Verde În Stil Vegetarian Creol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare. Se amestecă fasolea verde, slănina, ceapa, ardeiul verde și usturoiul; gatiti si amestecati pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 2 minute. Se amestecă ardeiul cayenne, condimentul creol și piperul negru. Acoperiți; reduceți căldura la minim. Fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista