Fasole verde Amandine este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 83 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, fasole, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Fasole Verde Amandine, Fasole Verde Amandine, și Tilapia cu fasole verde Amandine.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când sunt crocante; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o tigaie mare, gătiți migdalele în unt la foc mic. Se amestecă sucul de lămâie și sarea condimentată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici