Fasole Verde
Green Bean Slaw este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rețetă De Fasole Verde, Salată de fasole verde cu varză, cireșe și sos de limonadă, și Green Slaw.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Scurgeți, clătiți și uscați.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă oțetul, apa, muștarul, mierea și semințele de țelină.
Adăugați morcovul, păstârnacul, ardeiul roșu și ceapa și aruncați până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați fasolea și aruncați bine.
Adăugați câteva liniuțe de sos Worcestershire și sos fierbinte și condimentați cu sare și piper.
Încingeți slaw - ul cu oul tocat și serviți cald sau la temperatura camerei.