Fasole Toscana in carpa de rosii estivala 4
Fasolea toscană în Rag de roșii de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, însoțire: pâine crustă, fasole nordică minunată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Orez De Vară Și Fasole Fava, Crockpot cârnați Toscani și Ragu de fasole albă cu Gnocchi cu unt, și Supă de roșii de vară cu Pastan și naut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea în apă pentru a acoperi cu 2 inci peste noapte (8 ore) sau înmuiați rapid (Vezi nota bucătarilor, mai jos), apoi scurgeți.
Acoperiți fasolea cu apă cu 2 inci într-o oală de 5 până la 6 litri. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți rapid, neacoperit, amestecând ocazional și degresând spumă, până când fasolea este foarte fragedă, 40 până la 50 de minute. Rezervați 2 căni de apă de gătit, apoi scurgeți fasolea.
Înjumătățiți 1 cană de roșii pe lungime și dați deoparte. Pulsați roșiile rămase într-un robot de bucătărie până aproape netede.
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Gatiti ceapa, telina si usturoiul in ulei si 1 lingura de unt cu 1/4 lingurita fiecare de sare si piper intr-o tigaie grea de 12 inci, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșii pur și simplu, cimbru, zahăr, 3/4 linguriță de sare și rezervați 2 căni de apă de gătit cu fasole și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este ușor îngroșat, aproximativ 10 minute.
Se amestecă untul de lingură rămas, apoi se amestecă fasolea.
Transferați într-un vas de copt superficial de 3 litri.
Presărați uniform cu brânză, apoi împrăștiați jumătățile de roșii deasupra.
Coaceți, acoperit strâns cu folie, până când lichidul este redus și fasolea este cochetă, dar nu supă, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să stea, acoperit, cu 10 minute înainte de servire (fasolea va continua să absoarbă lichidul).
Avignonesi Rosso di Toscana ' 05
* Pentru a înmuia rapid fasolea, acoperiți cu apă cu 2 inci într-o oală grea de 5 până la 6 litri și aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
Scurgeți, aruncând apă.* Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte. Se răcește în lichid, apoi se răcește.* Tomato rag SRL poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită.* Vasul poate fi asamblat (dar nu copt) cu 8 ore înainte și răcit.
Calorii 286, grăsimi Totale8g, grăsimi saturate 3g, colesterol 12mg, sodiu 389mg, carbohidrați 39g, Fiber10g, proteine 16g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "