Fasole Roșie Și Orez Pe Tot Parcursul Zilei

Toată ziua fasole roșie și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz), și Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează fasolea și clătește în apă rece.
Așezați fasolea într-un 3-qt. aragaz lent.
Adăugați 4 căni de apă; acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul. Întoarceți fasolea la aragazul lent; adăugați cârligele de șuncă, ceapa, usturoiul, chimenul și apa rămasă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când fasolea este fragedă.
Îndepărtați cârligele de șuncă; se răcește ușor.
Scoateți carnea din oase. Tăiați fin carnea și reveniți la aragazul lent; aruncați oasele. Se amestecă Roșia, piperul și sarea; acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până când piperul este fraged.