Fasole roșie și orez cu cârnați Andouille

Fasole roșie și orez cu cârnați Andouille
Fasole roșie și orez cu cârnați Andouille este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 625 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fasole Roșie Și Orez Cu Cârnați Andouille, Orez murdar cu fasole și cârnați Andouille, și Fasole roșie din New Orleans și orez cu cârnați Andouille.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Saut ceapă, cârnați, ardei gras, țelină și usturoi până când legumele sunt fragede și rumenite, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați condimente creole; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
3
Adăugați roșiile cu sucul lor. Întoarceți căldura la mare; răzuiți orice bucăți rumenite în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă bulionul de pui, fasolea cu lichid și frunza de dafin; se aduce la fierbere. Se reduce focul, se acoperă parțial și se fierbe, amestecând des, până când sosul se reduce și se îngroașă, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Împărțiți orezul între boluri, amestecați lingura de fasole deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateGreu
Gata În1 h, 2 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista