Fasole roșie și orez
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Fasole roșie și orez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 356 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână orez, fasole, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . Cu un scor de lingură de 44% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ orez roșu cu cârnați habanero și fasole roșie , fasole roșie și orez și fasole roșie și orez .
Instrucțiuni
Sortați fasolea și clătiți cu apă rece.
Puneți într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute.
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 1-4 ore sau pana se inmoaie fasolea.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul; pune fasolea deoparte. În aceeași tigaie, căliți kielbasa, țelina, ceapa și ardeiul verde în ulei până când legumele devin crocante și fragede.
Adăugați usturoiul; mai fierbeți 2 minute.
Se amestecă fasolea, apa, foile de dafin, cimbru și sosul de ardei iute. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând din când în când.
Acoperiți și fierbeți 10-15 minute mai mult sau până când fasolea ating consistența dorită. Aruncați frunzele de dafin.