Fasole roșie și orez

Fasole roșie și orez
Dacă aveți aproximativ aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, fasole roșie și orez ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 675 calorii. 1476 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți țelină, condimente creole sau, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Orez Roșu Cu Cârnați Habanero Și Fasole Roșie, Fasole Roșie Și Orez, și Fasole roșie și orez.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea uscată într-un castron mare și acoperiți-le cu apă rece cu câțiva centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să se înmoaie timp de 8 ore sau peste noapte. (Le puteți înmuia rapid punându-le într-un castron și turnând apă clocotită peste ele, acoperindu-le cu 2 inci, apoi lăsându-le să se înmoaie timp de două ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgere.
4
Gatiti fasolea cu sunca, usturoi, ceapa, apa: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Așezați fasolea, gambele de șuncă, usturoiul, ceapa tocată și apa într-o oală mare (8 litri) și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și acoperiți, fierbeți timp de 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Îndepărtați gambele de șuncă, separați carnea de oase: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Scoateți gambele de șuncă din oală într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați carnea departe de oase. Întoarceți carnea înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați țelina, ardeii grași, Worcestershire și condimentele. Acoperiți și gătiți încă o oră sau până când amestecul devine gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2
Condimentează după gust cu sos Tabasco, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sos TabascoSos Tabasco
3
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista