Fasole roșie și orez
Dacă aveți aproximativ aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, fasole roșie și orez ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 675 calorii. 1476 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți țelină, condimente creole sau, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Orez Roșu Cu Cârnați Habanero Și Fasole Roșie, Fasole Roșie Și Orez, și Fasole roșie și orez.
Instrucțiuni
Așezați fasolea uscată într-un castron mare și acoperiți-le cu apă rece cu câțiva centimetri.
Lăsați să se înmoaie timp de 8 ore sau peste noapte. (Le puteți înmuia rapid punându-le într-un castron și turnând apă clocotită peste ele, acoperindu-le cu 2 inci, apoi lăsându-le să se înmoaie timp de două ore.)
Gatiti fasolea cu sunca, usturoi, ceapa, apa:
Așezați fasolea, gambele de șuncă, usturoiul, ceapa tocată și apa într-o oală mare (8 litri) și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și acoperiți, fierbeți timp de 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Îndepărtați gambele de șuncă, separați carnea de oase:
Scoateți gambele de șuncă din oală într-un vas.
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați carnea departe de oase. Întoarceți carnea înapoi în oală.
Adăugați țelina, ardeii grași, Worcestershire și condimentele. Acoperiți și gătiți încă o oră sau până când amestecul devine gros.
Condimentează după gust cu sos Tabasco, sare și piper.