Fasole rapidă la cuptor cu slănină afumată
Fasolea rapidă la cuptor cu slănină afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 355 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de muștar, fasole coaptă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde cu slănină afumată, Fasole la cuptor cu cârnați afumați, și Fasole Rapidă Clasică La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați slănina adesea până se rumenesc și se rumenesc, 6 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toate, cu excepția a 1 1/2 linguri de grăsime în tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați des până când încep să se rumenească și se lipesc de fundul tigaiei, 7 până la 9 minute.
Adăugați fasole și lichidul lor, catsup, zahăr brun, muștar uscat și slănină gătită; se amestecă bine.
Se toarnă într-o caserolă superficială de 3 litri.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când fasolea clocotește în centru, 30 până la 40 de minute.