Fasole rapidă la cuptor cu slănină afumată

Fasole rapidă la cuptor cu slănină afumată
Fasolea rapidă la cuptor cu slănină afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 355 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de muștar, fasole coaptă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde cu slănină afumată, Fasole la cuptor cu cârnați afumați, și Fasole Rapidă Clasică La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați slănina adesea până se rumenesc și se rumenesc, 6 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toate, cu excepția a 1 1/2 linguri de grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați des până când încep să se rumenească și se lipesc de fundul tigaiei, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fasole și lichidul lor, catsup, zahăr brun, muștar uscat și slănină gătită; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Se toarnă într-o caserolă superficială de 3 litri.
5
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când fasolea clocotește în centru, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista