Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați fasolea rapidă de dimineață și ouăle prăjite. Această rețetă servește 4. O porție conține 547 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ketchup, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Fasole Picantă Și Pepperoni Pe Pâine Prăjită Cu Ouă Prăjite, Ouă prăjite cu orez brun brânzos, fasole și Salsa, și Ouă Napoli Aka Ouă De Dimineață De Luni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fasole, ketchup, zahăr brun, sos Worcestershire și apă. Se amestecă pentru a combina. Aduceți la foc mic și gătiți până când lichidul este redus, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se ia de pe foc și se menține cald.
5
În timp ce fasolea se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ouăle, condimentați cu sare și piper și gătiți până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare. Împărțiți pâinea prăjită între 4 farfurii, blatul cu fasole (sau așezați-l pe lateral) apoi fasolea superioară cu ouă.