Fasole Prăjită
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Fasolea prăjită prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 53 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Snap fasole cu slănină și migdale, Snap fasole cu muștar și șuncă de țară, și Fasole Neagră, Mazăre Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Înveliți o tigaie cu jeleu cu spray de gătit.
Puneți fasolea pe tigaie și aranjați într-un singur strat.
Stropiți cu ulei și aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu 1/8 linguriță de sare.
Coaceți pe raftul superior al cuptorului la 500 timp de 12 minute sau până când fasolea este fragedă și începe să se rumenească, amestecând o dată.
Se presară cu restul de 1/8 linguriță de sare și piper.